| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
kermit
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 7:13 pm Temat postu: Giesser Messer czy Dick? |
|
|
|
| które sa lepsze? |
|
| Powrót do góry |
|
|
basia
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 7:53 am Temat postu: w pracy noże Dick'a a w domu to juz zupełnie inna bajka :) |
|
|
|
Seria noży masarskich Dick, to noże dla profesjonalistów. Jakość ostrza to gwarancja firmy DICK w estetycznej oprawie z tworzywa sztucznego z zachowaniem elegancji , higieny i bezpieczeństwa. Noże te posiadają polerowane, laserowo wykonane ostrze. Higieniczne, nie pozwalające na tworzenie bruzd połączenia ostrza z rękojeścią. Ekstra szerokie miejsce na kciuk i bezpieczeństwo palców oraz bezpieczną, trwałą, wyważoną ergonomicznie, nie ślizgającą się rękojeść
nic dodać nic ująć |
|
| Powrót do góry |
|
|
wojciech_sobczyk
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:43 am Temat postu: swibo the best !!! |
|
|
|
witam,
ostatnio kupiłem dwa rodzaje noży do klasowania firmy SWIBO z żółtą rękojeścią ( długie, jeden wygiety drugi prosty, obydwa ostre ja brzytwa )
- juz przy rozpoakwywaniu ich się pokaleczyłem
Chciałem podzielić sie z wami moimi wrażeniami odnośnie tych dzieł sztuki !!
-> sprawdzają się zarówno do pracy z mięsem jak i we własnej kuchni ( ostatnio uwielbiam się w niej krzątać - sa po prostu nie do zdarcia
-> gdy trzymasz je w ręku czujesz się jak specjalista, wszystko idzie lekko, dostojnie i szybciutko
jeżeli ktoś się zastanawia nad kupnem jakiegoś noża i nie może się zdecydować - to bez wahania powinien spróbować właśnie tej marki - swibo !!
ręcze, że nie będzie żałował
życzę dobrych doznań z tymi nożami !!!
pozdrawiam
wojciech_sobczak
p.s. jak ktoś skorzystał z mojej rady, proszę niech się podzieli na forum swoimi doświadczeniami _________________ "Nie mówię, żem jest geniusz,
lecz i nie dupa,
też bym napisał "Dziady",
gdybym się uparł."
(K.I. Gałczyński) |
|
| Powrót do góry |
|
|
|