Strona główna O firmie Kontakt Sklep Oferta Dla pracowników Forum  

Giesser Messer czy Dick?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna // Ranking narzędzi masarskich
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kermit

PostWysłany: Nie Kwi 15, 2007 7:13 pm    Temat postu: Giesser Messer czy Dick? Odpowiedz z cytatem
które sa lepsze?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
basia

PostWysłany: Pon Kwi 16, 2007 7:53 am    Temat postu: w pracy noże Dick'a a w domu to juz zupełnie inna bajka :) Odpowiedz z cytatem
Seria noży masarskich Dick, to noże dla profesjonalistów. Jakość ostrza to gwarancja firmy DICK w estetycznej oprawie z tworzywa sztucznego z zachowaniem elegancji , higieny i bezpieczeństwa. Noże te posiadają polerowane, laserowo wykonane ostrze. Higieniczne, nie pozwalające na tworzenie bruzd połączenia ostrza z rękojeścią. Ekstra szerokie miejsce na kciuk i bezpieczeństwo palców oraz bezpieczną, trwałą, wyważoną ergonomicznie, nie ślizgającą się rękojeść
nic dodać nic ująćWink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wojciech_sobczyk

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 10:43 am    Temat postu: swibo the best !!! Odpowiedz z cytatem
witam,

ostatnio kupiłem dwa rodzaje noży do klasowania firmy SWIBO z żółtą rękojeścią ( długie, jeden wygiety drugi prosty, obydwa ostre ja brzytwa )

- juz przy rozpoakwywaniu ich się pokaleczyłem Smile

Chciałem podzielić sie z wami moimi wrażeniami odnośnie tych dzieł sztuki !!

-> sprawdzają się zarówno do pracy z mięsem jak i we własnej kuchni ( ostatnio uwielbiam się w niej krzątać Smile - sa po prostu nie do zdarcia

-> gdy trzymasz je w ręku czujesz się jak specjalista, wszystko idzie lekko, dostojnie i szybciutko

jeżeli ktoś się zastanawia nad kupnem jakiegoś noża i nie może się zdecydować - to bez wahania powinien spróbować właśnie tej marki - swibo !!

ręcze, że nie będzie żałował

życzę dobrych doznań z tymi nożami !!!

pozdrawiam
wojciech_sobczak

p.s. jak ktoś skorzystał z mojej rady, proszę niech się podzieli na forum swoimi doświadczeniami
gdybym się uparł."

(K.I. Gałczyński)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna // Ranking narzędzi masarskich Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: